KvK en verder

Tja nu de 20 e november heb ik me dan echt ingeschreven een echt KvK nummer. FF wennen aan t idee eigen baas.

Kapitein van je eigen schip met een eigen koers. Tja wat is dan die koers, mensen blij maken met mijn diensten is wel een ding waar ik blij van word. Een eigen bus, eigen gereedschap, factuur schrijven, "zelf geld verdienen".

Eerst nog ff melden bij je huidig werk, tja hoe reageren ze. Dat zijn nu de vragen die door me heen gaan het voelt alsof ik vlinders en tegelijk een steen in de buik heb. Een dubbel gevoel blij van "yes dit wordt het", en een gevoel van "jammer"

Het ander ga je los laten, collega's, leuk werk, zekerheid noem maar op. 

Maar voor nu eerst lekker laten bezinken.

En bedenken hoe ik het zal gaan vertellen bij mijn huidige werkgever.

 

Groet Martino "Zelfstandige Ondernemer"